Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

Ambicij - Kje Smo

facebook mali

Računovodstvo

 

Vabljeni na izobraževanje, kjer boste spoznali temeljna pravila sestavljanja letnih poročil/bilanc.

Naučili se boste brati bruto bilanco in iz nje ročno izdelali Izkaz poslovnega izida, Bilanco stanja ter izračunali dobiček ali izgubo iz poslovanja.

Delali bomo na konkretnih bruto bilancah tako da bo izobraževanje res zelo praktično in intenzivno. Dobili boste tudi vse napotke, znanje in navodila za pravilno izdelavo bilanc/zaključnih računov.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki iščete praktično izobraževanje s tega področja in se želite naučiti kako pravilno pripraviti zaključne račune/bilance.

 

Delavnico izvajamo tako, da lahko pridobljene veščine in znanje uporabite na vseh možnih računovodskih programih.

Preberi več

 

Vabljeni v tridnevno ŠOLO/TEČAJ IZDELAVE BILANC/ZAKLJUČNIH RAČUNOV IN DAVČNEGA OBRAČUNA, kjer se boste naučili sestaviti letna poročila (bilance, davčni obračun).

 

Naučili se boste brati bruto bilanco in iz nje ročno izdelali Izkaz poslovnega izida, Bilanco stanja ter Obračun davka od dohodkov pravnih oseb (družbe) in Davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti (s.p.-ji).

Delali bomo na konkretnih primerih tako da bo izobraževanje res zelo praktično in intenzivno. Dobili boste torej vse napotke, znanje in navodila za pravilno izdelavo bilanc/zaključnih računov.

Izobraževanje je namenjeno predvsem začetnikom in osebam z osnovnim predznanjem, ki iščete praktično izobraževanje s tega področja in se želite naučiti kako pravilno pripraviti zaključne račune/bilance; pa tudi tistim ki se prvič samostojno lotevate izdelave zaključnih računov. 

Delavnico izvajamo tako, da lahko pridobljene veščine in znanje uporabite na vseh možnih računovodskih programih. Izobraževanje je razdeljeno na 3 dni.

 

Zakaj se udeležiti ŠOLE/TEČAJA IZDELAVE BILANC/ZAKLJUČNIH RAČUNOV? Ker:

Preberi več

 

Praktičen seminar je primeren za vse, ki želite osvojiti, pridobiti in osvežiti znanje s področja branja in analize bilanc (zaključnih računov/bonitetnih izkazov). Na seminarju boste med drugim spoznali kako brati bilance, kako jih analizirati ter kako pridobljene informacije uporabiti pri sprejemanju poslovnih odločitev in poslovanju na sploh. Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri. 

Seminar je primeren tudi za javni sektor. Posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujete, saj je primeren ravno za osebe brez nekega poglobljenega predznanja pa tudi za tiste, ki že imate več znanja s tega področja ter želite osvežiti in potrditi svoje znanje. Vsebina je zelo bogata z informacijami.

Opomba: v kolikor želite poglobiti svoje znanje ste vabljeni tudi na seminar Poglobljeno branje in analiza bilanc, ki bo 16.11. Več informacij dobite tukaj.

 

Preberi več

 

Vse računovodje in odgovorne za zaloge ter inventuro pri gospodarskih družbah ter s.p.-jih vabimo na praktičen in aktualen seminar.

Zajeli bomo celoten pregled vsebine zalog, vključno s primeri knjiženj ter vsebino povezali tudi s SRS. Na osnovi praktičnih primerov knjiženj izbranih poslovnih dogodkov na temo zalog, povezavo s SRS in davčno zakonodajo bomo razjasnili vaše dileme in odgovorili na vaša vprašanja, ki jih lahko že v naprej pošljete na naš e-mail. Program je zelo praktično naravnan.

Preberi več

 

 

Za vse, ki želite poglobiti znanje s področja branja in analiziranja bilanc/zaključnih računov, smo pripravili poglobljeno izobraževanje/seminar na temo branje bilanc, kjer bomo osvežili znanje in ga še poglobili.

Praktičen seminar je torej primeren za vse, ki želite osvežiti in še poglobiti znanja s področja branja bilanc ter analize bilanc oz. zaključnih računov/bonitetnih izkazov ter imate vsaj neka osnovna znanja s tega področja. Seminar je primeren tudi za tiste, ki ste se pri nas že udeležili kakšnega seminarja na to temo.

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri.

Opomba: v kolikor želite pridobiti in/ali osvežiti svoje znanje s področja banja in analize bilanc vas vabimo da se predhodno udeležite seminarja Branje in analiza bilanc, ki bo 9.11. Več informacij dobite tukaj.

 

Zaradi načina dela in programa je seminar primeren tudi za javni sektor.

 

Preberi več

 

VABIMO VAS V

2 dnevno ŠOLO (TEČAJ) OBRAČUN PLAČ

 

- s knjiženjem na računalniku

 

 

KDAJ: 28.11 IN 1. 12.2017

 

Udeleženci se lahko prijavite na oba srečanja, ali le na prvo (če ne želite praktičnega knjiženja na računalniku)! 

 

Preberi več

 

startup-593324 1920

 

VABIMO VAS V

ŠOLO (TEČAJ) RAČUNOVODSTVA S KNJIŽENJEM NA RAČUNALNIKU

- za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem

  

  • 11 intenzivnih izobraževanj (cca. 66 ur) + dodatno samostojno delo (cca. 64 ur) =
    skupaj cca. 130 ur izobraževanja
  • poudarek na praktičnih informacijah, praktičnemu delu in knjiženju
  • knjiženje na računalniku v ustreznem računovodskem programu
  • primerno za začetnike in osebe z osnovnim znanjem
  • posebne izobrazbe in izkušenj ne potrebujete
  • primerno za vse, ki si želite veliko znanja in uporabnih informacij iz prakse
  • primerno za vse, ki želite spoznati celotno računovodstvo in tudi knjiženje v praksi; v računovodskem programu
  • kasneje vam nudimo tudi individualne inštrukcije/svetovanja - več

 

 *OPOMBA:  V kolikor iščete praktično izobraževanje, kjer se boste naučili knjiženja v računovodskem programu, teorijo in zakonodajo pa naučili na primerih iz prakse, potem je naš tečaj prava izbira. Izobraževanje je bogato s podatki, ter vsebuje veliko ur praktičnega dela in bogatih informacij iz prakse.
Tako je zelo primeren tudi za vse, ki se pripravljate na NPK (izpit za pridobitev poklicne kvalifikacije NPK računovodja ali knjigovodja) -  (poklicni certifikat Računovodja/računovodkinja za majhne družbe, s.p. in zavode je enakovredno merilo spretnostim in znanju, pridobljenem v šolskem sistemu in ima javno veljavo).

Pristop k izpitu ni obvezen!

 

Začnemo JANUARJA 2018 

 

 

Ne prezrite možnosti:

1) V kolikor že imate nekaj predznanja in niste prepričani ali je program primeren za vas nas kontaktirajte, kajti imamo veliko možnosti prilagoditi program vašim potrebam. Vse z izkušnjami, ki želite poglobiti in utrditi svoje znanje pa vabimo v ŠOLO/TEČAJ POGLOBLJENEGA KNJIGOVODSTVA (tukaj kliknite), v Davčne šole/tečaje (tukaj kliknite) in tematska enodnevna izobraževanja (kliknite tukaj).

2) Natisnite ali shranite si program - kliknite tukaj!

Preberi več