VABLJENI NA SEMINAR:

Branje in analiza bilanc za javni sektor

 

Praktičen seminar je primeren za vse, ki želite osvojiti, pridobiti in osvežiti znanje s področja branja in analize bilanc v javnem sektorju.

Na seminarju boste med drugim spoznali kako brati bilance in kako jih analizirati.

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri. Posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujete, saj je primeren za osebe brez nekega poglobljenega predznanja pa tudi za tiste, ki že imate več znanja s tega področja ter želite osvežiti in potrditi svoje znanje. Vsebina je zelo bogata z informacijami.

Vabljeni ste vsi zaposleni v javnem sektorju - torej zaposleni v šolah, vrtcih, domovih za starejše, javnih skladih, javnih zavodih in javnih agencijah...

 

CILJ:

Seznanitev z osnovnimi metodami in orodji za analiziranje postavk v računovodskih izkazih s pomočjo katerih se presojajo dosežki in ugotavljajo odstopanja od postavljenih sodil. Spoznali boste temeljne kazalnike po Pravilih skrbnega računovodenja, ki jih je smiselno uporabljati tudi v javnem sektorju.

Vsebina bo posredovana na razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri.

 

KOTIZACIJA: 169 EUR + DDV

Možnost plačila v obrokih!

POSEBNA UGODNOST ZA VSE UDELEŽENCE NAŠIH ŠOL/TEČAJEV: Na vsa enodnevna izobraževanja vam priznamo 30% popust, na daljša (trajanje več dni) pa 20% popust. Ob prijavi omenite, da ste udeleženec/ka Šole. Popusti se ne seštevajo.

 

KDAJ: četrtek 28. 11. 2019, od 9. do 14. ure

KJE: Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS), Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana (brezplačno parkiranje in enostaven dostop) – kako do nas si oglejte tukaj

Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE: 

 

1. E-PRIJAVA - spodaj

2. Pišite na info@ambicij.si

3. Pokličite 041 887 186

4. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike 

 

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je zaradi načina dela omejeno.

 

UGODNOSTI - udeleženci boste:  

 - lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",

- pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,

- prejeli brezplačno gradivo,

- prejeli potrdilo o udeležbi,

- deležni prijetnega in koristnega usposabljanja,

- deležni brezplačne pogostitve.

*popusti se ne seštevajo.

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

V vaši družbi bo mag. Tatjana Kolenc izkušena predavateljica, ki je končala študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smeri denarništvo in finance. Po končanju študija na EF se je zaposlila v proizvodnem podjetju kot vodja plansko-analitske službe, nato pa po dveh letih dela v gospodarstvu svojo kariero nadaljevala na Računskem sodišču Republike Slovenije. V tem času je na Inštitutu za revizijo pridobila tudi certifikat državnega revizorja. V letu 2003 pa zaključila znanstveni magisterij prav tako na Ekonomski fakulteti v Ljubljani - program poslovodenje in organizacija, smer računovodstvo in revizija.

Več kot 12 let je sedaj kot vodja zaposlena na ZZZS.  V okviru svojega dela izdeluje različne analize poslovanja podjetji, izvaja revizije, različne oblike notranjih kontrol, pripravlja finančnih načrt, zaključne račune, aktivno sodeluje pri pripravi različnih internih navodil, pravilnikov, predpisov in reševanju sistemskih vprašanj ter organizacije. 

V prostem času pa svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti (predmeti, ki jih predava se imenujejo: Davki v podjetju, Analiza bilanc z revizijo, Računovodstvo za s.p., Analiza poslovanja, Poslovno računovodstvo). Za vse navedene predmete ima pridobljene tudi ustrezne habilitacije.

Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izobraževalnega centra (Državni izpitni center ) za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

Poleg rednega delovnega razmerja, pa je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja. V AMBICIJ akademiji pa zadnja leta uspešno prenaša svoje bogato teoretično in praktično znanje na udeležence izobraževanj.

 

Omejeno število prostih mest, zato si čim prej 

zagotovite prosto mesto - oddajte prijavo (spodaj)!

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka 28.11.2019 09:00
Datum zaključka 28.11.2019 14:00
Cena za udeleženca Kotizacija: 169 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)
Lokacija Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS)
Kategorija Izobraževanja za JAVNI SEKTOR in nepridobitne organizacije
Za ta dogodek prijava ni več mogoča