24
okt
2019

Dvodnevna Šola/tečaj DDV IZ PRAKSE (Začetek 24. oktober)

Kotizacija: 290 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

- 2 intenzivna izobraževanja = obseg cca. 12 ur

- veliko praktičnega dela/primerov iz prakse (tudi primeri knjiženj, obrazci ipd...)

- cel drugi dan je namenjen praktičnemu delu

- na koncu prejmete diplomo AMBICIJ akademije

- program prilagodimo vašim željam in pričakovanjem

- v času izobraževanja odgovarjamo in aktivno rešujemo vaša vprašanja/težave/dileme

24
okt
2019

SEMINAR: DDV v praksi

Kotizacija: 159 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo poudarek na obračunu davka na dodano vrednost v praksi. Na enostaven in praktičen način boste spoznali ureditev sistema ddv-ja ter najpogostejše primere iz prakse.

Zaradi načina podajanja informacij je vsebina primerna tudi za tiste, ki nimate predznanja in tudi tiste, ki si želite utrditi in osvežiti svoje znanje s področja ddv-ja. 

25
okt
2019

Praktična DDV delavnica

Kotizacija: 159 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

V kolikor že imate neko teoretično predznanje in želite osvežiti, poglobiti in utrditi svoje znanje s področja davka na dodano vrednost ste vabljeni na praktično DDV delavnico. 

Izobraževanje je namenjeno knjiženju konkretnih poslovnih dogodkov v povezavi z ddv-jem, obravnavi knjig prejetih in izdanih računov, obravnavi rekapitulacijskega poročila, poročila o dobavah, poročanju na FURS ipd... 

14
nov
2019

SEMINAR: DAVEK OD DOHODKOV PRAVNIH OSEB (DDPO): Razumevanje obdavčitve pravnih oseb in samostojnih podjetnikov, ter optimizacija davčnih obveznosti in DAVČNI OBRAČUN

Kotizacija: 169 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve ter s SESTAVO DAVČNEGA OBRAČUNA. Na seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novosti, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

05
mar
2020

SEMINAR: DAVKI V PODJETJIH in poudarek na dohodnini obdavčitev različnih izplačil (ZDOH)

Kotizacija: 169 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Vabimo vas na aktualni enodnevni seminar, kjer boste na začetku seznanjeni o davkih in vplivu le-teh na poslovanje podjetij. Nato pa se bomo posvetili predvsem področju obdavčitve različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se srečujemo v praksi. 

Ukvarjali se bomo torej z davčnimi vprašanji in dilemami, s katerimi se danes najpogosteje srečujemo (npr. izplačila bonitet, izplačila neplačanih odsotnosti iz delovnega mesta, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin,... pa tudi izplačila dividend...).

Seminar je primeren tudi za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem. 

Vabljeni ste tudi vsi, ki že imate nekaj znanja, pa bi radi celovit pregled nad davki, predvsem pa vas malo več zanima o obdavčitvi izplačil fizičnim osebam.