Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

Ambicij - Kje Smo

facebook mali

Davki

accountant 1238598 1920

VABLJENI V

ŠOLO (TEČAJ) DDV IZ PRAKSE - za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem

 

  • 2 intenzivna izobraževanja = obseg cca. 12 ur
  • veliko praktičnega dela/primerov iz prakse (tudi primeri knjiženj, obrazci ipd...) - cel drugi dan je namenjen praktičnemu delu
  • na koncu prejmete diplomo AMBICIJ akademije
  • program prilagodimo vašim željam in pričakovanjem
  • v času izobraževanja odgovarjamo in aktivno rešujemo vaša vprašanja/težave/dileme

 

 

Preberi več

 

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo predvsem poudarek na praktični uporabi ddv-ja v praksi. Obdelali bomo tudi aktualne novosti in tudi prihajajoče. Zaradi načina podajajanja informacij je vsebina primerna tudi za tiste, ki nimate predznanja in tudi tiste, ki si želite utrditi in osvežiti svoje znanje s področja ddv-ja. Vabljeni tudi na poglobljene seminarje s področja davkov - več tukaj.

 

Preberi več

 

Vabljeni na izobraževanje, kjer boste spoznali temeljna pravila sestavljanja davčnega obračuna za d.o.o. in s.p.. Na konkretnih primerih  in s pomočjo konkretnih bruto bilanc bomo skupaj sestavili davčni obračun za majhno podjejtje in samostojnega podjetnika, tako da bo izobraževanje res zelo praktično in intenzivno. Dobili boste tudi vse napotke, znanje in navodila za pravilno izdelavo davčnega obračuna. 

Izobraževanje je namenjeno vsem začetnikom in osebam z osnovnim predznanjem, ki iščete praktično izobraževanje s tega področja in se želite naučiti kako pravilno pripraviti in oddati davčni obračun za tekoče leto.  

Delavnico izvajamo tako, da lahko pridobljene veščine in znanje uporabite na vseh možnih računovodskih programih.

 

Preberi več

V Šolo/tečaj DDPO in izdelava davčnega obračuna vabimo vse, ki želite pridobiti, poglobiti in osvojiti znanje s področja obračuna davka od dohodka pravnih oseb ter davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti. Namenjena je tudi vsem, ki želite pridobiti znanje in informacije za pravilno sestavo davčnega obračuna. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novostih, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Zaradi načina podajanja znanja je izobraževanje primerno tudi za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem, ki želijo pridobiti tako teoretično kot praktično znanje s tega področja. Primerno pa je seveda tudi za vse, ki želite osvežiti  in utrditi svoje znanje. Primerno je za  torej vse, ki želite davčni obračun za aktualno leto pripraviti samostojno.

 

Preberi več

Glede na aktualnost in zaradi povpraševanja po praktičnem izobraževanju vabimo na izobraževanje vse, ki se srečujete s področjem obdavčitve ter s SESTAVO DAVČNEGA OBRAČUNA. Na seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novosti, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Februar 2018
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4