Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Davki

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo poudarek predvsem na praktični uporabi DDV pri storitvah. Spoznali boste, kako v praksi uporabljamo splošna in posebna pravila pri obdavčitvi storitev. Obdelali bomo tudi novosti v Zakonu o DDV in Pravilniku o izvajanju Zakona o DDV na področju storitev v letu 2019, ter seveda odgovarjali na vaša vprašanja in dileme.

Vsebina je primerna tako za zasebni kot tudi javni sektor.

 

Preberi več

 

Vabimo vas na aktualni enodnevni seminar, kjer boste na začetku seznanjeni o davkih ki vplivajo na poslovanje podjetij. Nato pa se bomo posvetili predvsem področju obdavčitve različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se srečujemo v praksi. Ukvarjali se bomo torej z davčnimi vprašanji in dilemami, s katerimi se danes najpogosteje srečujemo (npr. izplačila bonitet, izplačila neplačanih odsotnosti iz delovnega mesta, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin,... pa tudi izplačila dividend...).

Seminar je primeren tudi za začetnike in osebe z osnovnim predzanjem. 

Vabljeni ste tudi vsi, ki že imate nekaj znanja, pa bi radi celovit pregled nad davki in vas malo več zanima o obdavčitvi izplačil fizičnim osebam, ter želite potrditi in utrditi svoje znanje.

Preberi več

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve ter s SESTAVO DAVČNEGA OBRAČUNA. Na seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novosti, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Preberi več

accountant 1238598 1920

VABLJENI V

ŠOLO (TEČAJ) DDV IZ PRAKSE - za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem

 

  • 2 intenzivna izobraževanja = obseg cca. 12 ur
  • veliko praktičnega dela/primerov iz prakse (tudi primeri knjiženj, obrazci ipd...) - cel drugi dan je namenjen praktičnemu delu
  • na koncu prejmete diplomo AMBICIJ akademije
  • program prilagodimo vašim željam in pričakovanjem
  • v času izobraževanja odgovarjamo in aktivno rešujemo vaša vprašanja/težave/dileme

 

 

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Februar 2019
P T S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3