Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Na poglobljeni praktičen seminar izdelave davčnega obračuna za leto 2018 vabimo vse, ki želite pridobiti, poglobiti in osvojiti znanje s področja obračuna davka od dohodka pravnih oseb ter davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti.

Namenjeno je vsem, ki želite davčni obračun za aktualno leto pripraviti samostojno ali se na samostojno izdelavo pripravljate.

Obravnavali bomo pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

 

 

PROGRAM V GROBEM:

 1. Uvod: DDPO in obračun davka od dohodkov pravnih oseb ter davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti

 • hiter pregled aktualne zakondaje in pravil sestave davčnega obračuna

 

2. Praktično izpolnjevanje davčnega obračuna

Iz bilance bomo preko konkretnih primerov naredili obračun davka od dohodkov pravnih oseb, pa tudi davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti za s.p.-je. Izpolnjevali bomo aktualne obrazce, tako da bomo pridobljeno teoretično znanje uporabili pri praktičnemu delu. Skozi praktično izpolnjevanje davčnega obračuna boste prejeli mnogo napotkov za pravilno sestavo.

 

Opomba: Udeležbo priporočamo vsem, ki imate neko osnovno teoretično predznanje s področja DDPO ali pa ste se udeležili kakšnega našega izobraževanja na to temo.

 

KDAJ: torek 15. januar,  od 9. do 14. ure 

 

KJE:  Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS), Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana (brezplačno parkiranje in enostaven dostop) – kako do nas si oglejte tukaj.

Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

KOTIZACIJA ZA CELOTNO IZOBRAŽEVANJE:  159 EUR + DDV

 

Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve prostih mest! Zaradi zagotavljanja kakovosti izvajamo izobraževanja v primerno velikih skupinah, s čimer omogočamo aktivno sodelovanje ter visok nivo pridobljenega znanja in novih informacij.

 

POPUSTI in UGODNOSTI - udeleženci boste:

 • lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",
 • deležni pogostitve,
 • pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,
 • prejeli potrdilo o udeležbi,
 • prejeli gradivo,
 • deležni prijetnega in koristnega usposabljanja.

POSEBNA UGODNOST ZA VSE UDELEŽENCE NAŠIH ŠOL/TEČAJEV: Na vsa enodnevna izobraževanja vam priznamo 30% popust, na daljša (trajanje več dni) pa 20% popust. Ob prijavi omenite, da ste udeleženec/ka Šole.

 

*popusti se ne seštevajo.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

 1. E-PRIJAVA: tukaj
 2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 3. Pokličite 041 887 186
 4. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike

 

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

V vaši družbi bo izkušena predavateljica mag. Tatjana Kolenc, ki je končala študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smeri denarništvo in finance. Po končanju študija na EF se je zaposlila v proizvodnem podjetju kot vodja plansko-analitske službe, nato pa po dveh letih dela v gospodarstvu svojo kariero nadaljevala na Računskem sodišču Republike Slovenije. V tem času je na Inštitutu za revizijo pridobila tudi certifikat državnega revizorja. V letu 2003 pa zaključila znanstveni magisterij prav tako na Ekonomski fakulteti v Ljubljani - program poslovodenje in organizacija, smer računovodstvo in revizija.

Zadnjih 12 let je sedaj zaposlena na ZZZS OE Celje, kot vodja finančno-računovodskega oddelka. V okviru svojega dela izdeluje različne analize poslovanja podjetji, izvaja revizije, različne oblike notranjih kontrol, pripravlja finačnih načrt, zaključni račun za območno enoto, aktivno sodeluje pri pripravi različnih internih navodil, pravilnikov, predpisov in reševanju sistemskih vprašanj ter organizacije na nivoju celotnega ZZZS. Sodelovala je tudi v več projektnih skupinah (prenova plačilnega prometa ZZZS, uvedba EUR, prenova računovodskega informacijskega sistema ZZZS ipd.)

V prostem času pa svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti (predmeti, ki jih predava se imenujejo: Davki v podjetju, Analiza bilanc z revizijo, Računovodstvo za s.p., Analiza poslovanja, Poslovno računovodstvo). Za vse navedne predmete ima pridobljene tudi ustrezne habilitacije.

Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izobraževalnega centra (Državni izpitni center ) za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

Poleg rednega delovnega razmerja, pa je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja.

 


VTISI STRANK IN UTRIP SREČANJ SO VAM NA VOLJO - tukaj.

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

 

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

December 2018
P T S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6