Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

 

Praktičen seminar za normirance je namenjem vsem, ki imate ali boste imeli status »normiranca« ter vas zanima: kako status "normiranca" deluje v praksi; kdaj se izplača postati normiranec; kakšni so pogoji za status normiranca oz. ali jih še izpolnjujete; kako je v primeru ko je s.p./družba DDV zavezanec; kakšne so obveznosti normiranca... 

Velik poudarek je tudi na samostojni pripravi in oddaji davčnega obračuna za normirani s.p., ki ga morate oddati 1 x letno (najkasneje do 31. 3. 2019). Skozi praktičen primer normiranega s.p. boste spoznali sestavo in oddajo davčnega obračuna preko edavkov (FURS).  Spoznali boste tudi kako si za tekoče poslovno leto določite zavarovalno osnovo.

 

Vsebina bo podana na vsem enostaven način.

Na seminarju boste na podlagi bogatih izkušenj predavateljice dobili, ne le osnovnih informacij, temveč tudi mnogo ostalih koristnih poslovnih in računovodskih informacij, ki vam bodo v pomoč pri vašem poslovanju.

Pogovorili se bomo konkretno o vaših primerih.

 

Opomba: možno je tudi individualno svetovanje!

 

 

PROGRAM:

 

1. Status »normiranca« v praksi 

2. Priprava in oddaja davčnega obračuna normiranega s.p. - ja s prikazom konkretne oddaje na edavkih 

3. Izračun zavarovalne osnove za tekoče poslovno leto

 

Program bomo prilagodili željam in potrebam udeležencev, zato je število prostih mest omejeno. Vsebino lahko sooblikujete tako, da nam vaše želje in pričakovanja pošljete vnaprej na naš mail.

 

KDAJ: ponedeljek 21. januar, od 9.30 do 10. 30 ure

 

KJE: Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS), Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana (brezplačno parkiranje in enostaven dostop) – kako do nas si oglejte tukaj.

 

Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

 

KOTIZACIJA: 50 EUR + DDV

 

V ceno je všteto strokovno predavanje, gradivo, potrdilo o udeležbi.

 

Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve prostih mest! Zaradi zagotavljanja kakovosti izvajamo izobraževanja v primerno velikih skupinah, s čimer omogočamo aktivno sodelovanje ter visok nivo pridobljenega znanja in novih informacij.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

  1. E-PRIJAVA: tukaj
  2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  3. Pokličite 041 887 186
  4. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike

 

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

Ga. Nataša Rosenstein je magistrica ekonomsko poslovnih ved ter predhodno diplomirana ekonomistka Ekonomske fakultete, računovodja, izkušena predavateljica ter svetovalka z večletnimi izkušnjami. Do sedaj je izvedla že več sto seminarjev/delavnic/svetovanj. S ciljem zagotavljanja kakovosti produktov podjetja AMBICIJ je leta 2010 uspešno zaključila tudi izobraževanje za notranjega presojevalca sistema vodenja kakovsti ISO 9001:2008 ter pridobila certifikat "Skrbnik sistema vodenja kakovosti", kar vpliva na zagotavljanje kakovosti storitev podjetja ter doseganje in preseganje pričakovanj strank. Svoj čas je delovala tudi kot VEM svetovalka (v tem času je v okviru rednega delovnega razmerja izvedla vrsto predavanj o VEM točkah in registraciji podjetij). Omeniti je potrebno tudi mesec november 2007, ki je prinesel priznanje za sodelovanje pri najboljšem slovenskem svetovalnem projektu. Priznanja in nagrado Feniks je podelilo Združenje za management consulting v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Nataša Rosenstein v okviru svojega podjetja na udeležence izobraževanj in svetovanj že vrsto let uspešno prenaša svoje bogato znanje in izkušnje s področja računovodstva, podjetništva, organizacije, vodanja ipd.. Ima tudi status svetovalke za NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija). 

 

NEKAJ IZJAV UDELEŽENCEV:

 

"Odlična izvedba ter strokovnost in prilagodljivost predavateljice. Priporočam." 

 

"Odlična izvedba, primerno tudi za relativne začetnike, energično in zelo koristno! Odličen pristop, dobro sporazumevanje in predvidevanje potreba ali vprašanj udeležencev. Odlično gradivo... Priporočam." 

 

"Veliko koristnih inforamcij in napotkov v kratkem času; vse kar mora normiranec vedeti in napotki kje iskati dodatne informacije. Najbolj všeč mi je bila preprosta razlaga. Priporočam." 

"Odlično, po pričakovanjih." 

 


VTISI STRANK IN UTRIP SREČANJ SO VAM NA VOLJO - tukaj.

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

December 2018
P T S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6