Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Izobraževanja za JAVNI SEKTOR

teaj raunovodstva za javni sektor

 

VABIMO VAS V

ŠOLO (TEČAJ) RAČUNOVODSTVA ZA JAVNI SEKTOR

(šole, vrtci, javni zavodi in drugi posredni proračunski uporabniki)

- praktično, aktualno, vse od knjiženja do davkov

 

  • 7 intenzivnih izobraževanj
  • vsebinsko bogat program z odličnimi predavatelji iz prakse
  • poudarek na praktičnih informacijah, praktičnemu delu in knjiženju
  • seznanjeni boste tudi z aktualno zakonodajo in predpisi;
  • primerno tudi za začetnike in osebe z osnovnim znanjem
  • posebne izobrazbe in izkušenj ne potrebujete
  • primerno za vse, ki si želite veliko znanja in uporabnih informacij iz prakse
  • primerno za vse, ki želite spoznati celotno računovodstvo in tudi knjiženje v praksi

 

*Natisnite oz. shranite si letak/vabilo - na voljo vam je tukaj!

 

Šola/tečaj računovodstva za javni sektor je namenjena vsem zaposlenim v javnem sektorju (šole, vrtci...), ki želite pridobiti ali pa utrditi znanje s področja računovodstva/knjigovodstva. V šoli boste seznanjeni z aktualnimi zakoni ter predpisi, ki se navezujejo na obravnavane teme, in jih morate pri delu upoštevati. Izobraževanje je vsebinsko zelo bogato. V vaši družbi bodo strokovnjaki (več različnih predavateljev) z dolgoletnimi izkušnjami s področja računovodstva/financ/davkov.

 

Preberi več

 

Vabljeni na praktičen seminar, kjer se boste seznanili s temeljnimi predpisi, ki določajo pravila računovodenja v javnem sektorju, spoznali boste osnovna pravila knjigovodenja (načela, ločeno izkazovanje dejavnosti, tehniko evidentiranja, itn.), ki so določene z Zakonom o računovodstvu, ki podrobneje ureja tudi vodenje poslovnih knjig ter izdelavo letnih poročil za osebe javnega prava. Seznanili se boste tudi s pravili, ki veljajo za računovodenje po načelu denarnega toka in za računovodenje po načelu nastanka poslovnega dogodka.

Preberi več

 

Vabljeni na praktičen seminar, kjer se boste seznanili z obdavčitvijo različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se najpogosteje srečujemo v javnem sektorju (npr. izplačila bonitet, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin). 

Preberi več

 

Praktičen seminar je primeren za vse, ki želite osvojiti, pridobiti in osvežiti znanje s področja branja in analize bilanc v javnem sektorju. Na seminarju boste med drugim spoznali kako brati bilance in kako jih analizirati.

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri. Posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujete, saj je primeren za osebe brez nekega poglobljenega predznanja pa tudi za tiste, ki že imate več znanja s tega področja ter želite osvežiti in potrditi svoje znanje. Vsebina je zelo bogata z informacijami.

 

Program je namenjen računovodskim delavcem javnega sektorja, direktorjem in vodjem javnih zavodov ter vsem, ki se pri svojem delu srečujete z obravnavanimi vsebinami. Vabljeni ste zaposleni v šolah, vrtcih, domovih za starejše... ter vsi posredni proračunski uporabniki (razen ZZZS, ZPIZ in javnih skladov), ki so jih ustanovile občine ali država – javni zavodi in javne agencije.

 

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Junij 2019
P T S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30