Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

 

Vse, ki želite poglobiti znanje s področja branja in analiziranja bilanc/zaključnih računov, vabimo na poglobljeno izobraževanje/seminar na temo branje bilanc, kjer boste osvežili znanje in ga še poglobili.

Praktičen seminar je primeren za vse, ki želite osvežiti in še poglobiti znanja s področja branja bilanc ter analize bilanc oz. zaključnih računov/bonitetnih izkazov ter imate vsaj neka osnovna znanja s tega področja. Seminar je primeren tudi za tiste, ki ste se pri nas že udeležili kakšnega seminarja na to temo.

V kolikor še nimate posebnega predznanja s področja branja in analize bilanc vas vabimo, da se predhodno udeležite seminarja Branje in analiza bilanc.

 

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri.

Zaradi načina dela in programa je seminar primeren tudi za javni sektor.

 

 

 

CILJ IZOBRAŽEVANJA:

 

Na izobraževanju boste utrdili in še poglobili znanje s tega področja ter pridobili veščine poglobljenega branja in analiziranja bonitetnih/zaključnih poročil (BILANCA STANJA...). Pridobljeno znanje pa vam bo sigurno v pomoč pri oblikovanju pravih poslovnih odločitev.

 

 

PROGRAM:

 

 • Osvežitev/ponovitev osnovnih računovodskih izkazov in bilančnih postavk,
 • Proučevanje računovodskih izkazov z analitičnimi orodij (poglobljena analiza),
 • Povezovanje bilančnih postavk (poglobljeno),
 • Sprejemanje odločitev na osnovi izdelane analize,
 • Ugotavljanje bonitet podjetja (poglobljeno),
 • VAJE: delo na konkretnih primerih ter sprotno odgovarjanje na vprašanja udeležencev.

Seminar je zelo praktično naravnan, kjer je velik poudarek na praktičnih primerih iz prakse! Delamo na konkretnih primerih. Program lahko sooblikujete tako, da nam vnaprej pošljete svoja vprašanja/želje/pričakovanja.

 

 

Vabimo:

 

 • direktorje, podjetnike, lastnike podjetij,
 • člane uprav,
 • računovodje in knjigovodje,
 • svetovalce,
 • revizorje,
 • finančne delavce ter
 • vse odločilne osebe v podjetjih in drugih organizacijah.

 

 

KDAJ: torek 21. maj

 

KJE:  Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS), Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana (brezplačno parkiranje in enostaven dostop) - zemljevid vam je na voljo TUKAJ

Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

KOTIZACIJA: 159 EUR + DDV

 

POSEBNA UGODNOST ZA VSE UDELEŽENCE NAŠIH ŠOL/TEČAJEV: Na vsa enodnevna izobraževanja vam priznamo 30% popust, na daljša (trajanje več dni) pa 20% popust. Ob prijavi omenite, da ste udeleženec/ka Šole.

*popusti se ne seštevajo.

 

Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve prostih mest! Zaradi zagotavljanja kakovosti izvajamo izobraževanja v primerno velikih skupinah, s čimer omogočamo aktivno sodelovanje ter visok nivo pridobljenega znanja in novih informacij.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

 1. E-PRIJAVA: tukaj
 2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 3. Pokličite 041 887 186
 4. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike

 

 

 

UGODNOSTI - udeleženci boste:

 

 • lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",
 • pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,
 • prejeli brezplačno gradivo,
 • prejeli potrdilo o udeležbi,
 • deležni prijetnega in koristnega usposabljanja,
 • deležni pogostitve.

 

*popusti se ne seštevajo.

 

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

 

V vaši družbi bo mag. Tatjana Kolenc izkušena predavateljica, ki je končala študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smeri denarništvo in finance. Po končanju študija na EF se je zaposlila v proizvodnem podjetju kot vodja plansko-analitske službe, nato pa po dveh letih dela v gospodarstvu svojo kariero nadaljevala na Računskem sodišču Republike Slovenije. V tem času je na Inštitutu za revizijo pridobila tudi certifikat državnega revizorja. V letu 2003 pa zaključila znanstveni magisterij prav tako na Ekonomski fakulteti v Ljubljani - program poslovodenje in organizacija, smer računovodstvo in revizija.

 

Več kot 12 let je sedaj kot vodja zaposlena na ZZZS.  V okviru svojega dela izdeluje različne analize poslovanja podjetji, izvaja revizije, različne oblike notranjih kontrol, pripravlja finačnih načrt, zaključne račune, aktivno sodeluje pri pripravi različnih internih navodil, pravilnikov, predpisov in reševanju sistemskih vprašanj ter organizacije. 

V prostem času pa svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti (predmeti, ki jih predava se imenujejo: Davki v podjetju, Analiza bilanc z revizijo, Računovodstvo za s.p., Analiza poslovanja, Poslovno računovodstvo). Za vse navedne predmete ima pridobljene tudi ustrezne habilitacije.

Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izobraževalnega centra (Državni izpitni center ) za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

Poleg rednega delovnega razmerja, pa je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja. V AMBICIJ akademiji pa zadnja leta uspešno prenaša svoje bogato teoretično in praktično znanje na udeležence izobraževanj.

 

 


NEKAJ IZBRANIH MNENJ UDELEŽENCEV:

"Zelo sem zadovoljna s samo organizacijo, primeri in predvanjem..." 2018

"Odlično, praktično in razumljivo...." 2018

"Super. Dobro izpeljano. Najbolj všeč so mi bili praktični primeri..." 2018

"Odlično povezovanje teorije s praktičnimi informacijami" 2017

 


VTISI STRANK IN UTRIP SREČANJ SO VAM NA VOLJO - tukaj.

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

April 2019
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5