Individualne inštrukcije/svetovanje pri pripravi vaše letne bilance (datum in ura po dogovoru)

 

 

Primerno za vse, ki želite bilanco oddati sami, a potrebujete še kakšno svetovanje in napotke. Za datum, uro in trajanje se dogovorimo skupaj.

Individualne inštrukcije, svetovanje in mentorstvo 

s področja računovodstva

 

Začetnikom in osebam z osnovnim predznanjem nudimo posebno obliko individualnega izobraževanja, mentorstvo oziroma inštrukcij "1na1". Inštrukcije so namenjene vsem tistim, ki si ne morete vzeti časa in se udeležiti klasičnih izobraževanj v razpisanih terminih in/ali želite individualno obravnavo vaših konkretnih problemov/vprašanj iz prakse. Inštrukcije so zelo primerne tudi za naše udeležence Šole računovodstva, Šole davkov, Šole ddv in ostalih izobraževanj, ki potrebujete občasno pomoč in svetovanje pri konkretnih primerih s katerimi se srečujete pri delu.

 

Na voljo so inštrukcije/svetovanje s področja:

  • knjigovodstva in računovodstva,
  • obračuna plač,
  • davkov,
  • uporabe računovodskega programa miniMAX...

 

Cena inštrukcij za šolsko uro je 45 eur (osnovni nivo zahtevnosti) in 55 eur (srednji nivo zahtevnosti). Inštrukcije izjavamo v okviru blagovne znamke AMBICIJ računovodstvo (podjetje AMBICIJ d.o.o.).

Ostalim že izkušenim računovodjem, ki želite obravnavo zahtevnejših tem, so namenjena svetovanja. Cena je odvisna od zahtevnosti in obsega. Prav tako se cena pisnega svetovanja določi v naprej, glede na zahtevnost in obseg.

 

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka 30.06.2020 09:00
Datum zaključka 30.06.2020
Kategorija Računovodstvo
Za ta dogodek prijava ni več mogoča