Individualne inštrukcije/svetovanje pri pripravi vaše letne bilance (datum in ura po dogovoru)

Individualne inštrukcije/svetovanje pri pripravi vaše letne bilance (datum in ura po dogovoru)

 

Primerno za vse, ki želite bilanco oddati sami, a potrebujete še kakšno svetovanje in napotke. Za datum, uro in trajanje se dogovorimo skupaj.

Individualne inštrukcije, svetovanje in mentorstvo 

s področja računovodstva

Začetnikom in osebam z osnovnim predznanjem nudimo posebno obliko individualnega izobraževanja, mentorstvo oziroma inštrukcij "1na1". Inštrukcije so namenjene vsem tistim, ki si ne morete vzeti časa in se udeležiti klasičnih izobraževanj v razpisanih terminih in/ali želite individualno obravnavo vaših konkretnih problemov/vprašanj iz prakse. Inštrukcije so zelo primerne tudi za naše udeležence Šole računovodstva, Šole davkov, Šole ddv in ostalih izobraževanj, ki potrebujete občasno pomoč in svetovanje pri konkretnih primerih s katerimi se srečujete pri delu.

 

Na voljo so inštrukcije s področja:

  • knjigovodstva in računovodstva,
  • obračuna plač,
  • davkov,
  • uporabe računovodskega programa miniMAX...

 

Cena inštrukcij za šolsko uro je 35 eur (osnovni nivo zahtevnosti) in 45 eur (srednji nivo zahtevnosti). Inštrukcije izjavamo v okviru blagovne znamke AMBICIJ računovodstvo (podjetje AMBICIJ d.o.o.).

Ostalim že izkušenim računovodjem, ki želite obravnavo zahtevnejših tem, so namenjena svetovanja. Cena je odvisna od zahtevnosti in obsega. Prav tako se cena pisnega svetovanja določi v naprej, glede na zahtevnost in obseg.

 

Ker se nam termini v jan, feb, in mar. 2020 zelo hitro polnijo predlagamo, da nam čim prej pišete na info@ambicij.si! 

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka 28.02.2020 09:00
Datum zaključka 28.02.2020
Kategorija Računovodstvo