30
nov
2023

Video spletni seminar: DAVČNI OBRAČUN! Razumevanje obdavčitve pravnih oseb in samostojnih podjetnikov, optimizacija davčnih obveznosti, olajšave... (Termin ogleda po želji)

30.11.2023 09:00 -10:00
Kotizacija: 189 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

 

Pravočasno se pripravite na zaključek leta 2023! 

 

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve in želite že čez letom vedeti, kako lahko vplivate na svojo davčno osnovo in plačilo dobička na koncu letaNa seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti, katere olajšave vam pripadajo, kako zmanjšamo davčno osnovo. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novostih, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Zaradi načina podajanja znanja je izobraževanje primerno za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem, ki želijo pridobiti tako teoretično kot praktično znanje s tega področja. Primerno pa je seveda tudi za vse, ki želite osvežiti  in utrditi svoje znanje. 

30
nov
2023

Video seminar: DDV v praksi in kaj je potrebno upoštevati v 2023 (Termin: termin ogleda po želji)

30.11.2023 09:00 -10:00
Kotizacija: 169 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Video seminar si ogledate v 4 dneh 

 

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo poudarek na obračunu davka na dodano vrednost v praksi. Na enostaven in praktičen način boste spoznali ureditev sistema ddv-ja ter najpogostejše primere iz prakse. Vključno z vsem, kar morate upoštevati v tekočem letu.

Zaradi načina podajanja informacij je vsebina primerna tudi za tiste, ki nimate predznanja in tudi tiste, ki si želite utrditi in osvežiti svoje znanje s področja ddv-ja.