IZOBRAŽEVANJA (seminarji, delavnice) ZA ZAKLJUČENE SKUPINE / notranja izobraževanja

Pokličite nas na telefonsko številko 041 887 186 ali nam pišite preko e-pošte ( info@ambicij.si ) ter sporočite vaše želje.

 

REFERENCE AMBICIJ AKADEMIJE:

 

V okviru AMBICIJ akademije že od leta 2007 uspešno izvajamo tako notranja kot zunanja izobraževanja.  Ker delujemo po načelu zaupnosti naročnikov za notranja izobraževanja oz. zaključenih skupin imen v večini ne razkrivamo. Prav tako ostaja vsebina zaupne narave. Na ta način gradimo zaupanje pri uporabnikih naših storitev.

 

Vseeno pa lahko omenimo nekaj javnih in zasebnih institucij, ki so nam zaupala izvedbo notranjih izobraževanj in sicer so to: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za šolstvo, Štajerska gospodarska zbornica, Bayer d.o.o., SGS Slovenija d.o.o., Numip d.o.o., INTESA SANPAOLO CARD procesiranje plačilnih kartic in razvoj d.o.o., ipd..

 

 

Med javnimi institucijami, ki so nam zaupali svoj čas in izvedbo izobraževanja so tudi: KMETIJSKO GOZDARSKA ZBORNICA SLOVENIJE KMETIJSKO GOZDARSKI ZAVOD NOVO MESTO, MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE, UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA, MINISTRSTVO ZA FINANCE, UNIVERZA V MARIBORU, AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA JAVNOPRAVNE EVIDENCE IN STORITVE, OSNOVNA ŠOLA LOUISA ADAMIČA GROSUPLJE, VIŠKI VRTCI…