AMBICIJ računovodski servis

SKRBIMO ZA VAŠE RAČUNOVODSTVO!

LE UREJENO RAČUNOVODSTVO JE TEMELJ USPEŠNEGA PODJETJA!

 

V podjetju AMBICIJ računovodstvo d.o.o. (krajše AMBICIJ d.o.o.) vam nudimo kakovostne računovodske storitve po ugodni ceni. Smo zanesljivi in z našimi strankami gradimo dolgoročno in pošteno sodelovanje. Smo manjši računovodski servis, kar nam omogoča veliko fleksibilnost in predvsem osebni odnos do vseh naših strank. Zagotavljamo vam:

  • ugodne cene,
  • individualen pristop,
  • rešitve po meri - računovodske storitve bomo prilagajali vašim potrebam in željam,
  • diskretnost/varovanje podatkov,
  • ažurnost in odzivnost,
  • opozarjanje na davčne posledice poslovanja in optimizacijo,
  • enostaven in brezplačen prehod ob menjavi računovodstva k nam,
  • fleksibilnost in seveda strokovnost.

 

Naše storitve so na voljo tudi tistim, ki želijo samostojno voditi računovodstvo vendar pa v začetni fazi potrebujejo strokovno pomoč oz. podporo računovodje.

NAČINI DOSTAVE DOKUMENTACIJE?

Dokumentacijo lahko dostavite v našo pisarno (BTC), jo pošljete po pošti (na sedež podjetja ali na naslov pisarne) ali po e-mailu (glede na dogovor). Uporabljamo sodobno tehnologijo in različne metode dela, tako vam ni potrebno mesečno prihajati v našo pisarno. Naše stranke tako prihajajo iz različnih koncev Slovenije. Razdalja torej ni omejitev.

  

V kolikor želite zamenjati računovodstvo to naredimo enostavno in brezplačno! 

Podjetnikom začetnikom, ki postanejo naše stranke, pa odgovarjamo tudi na njihova vprašanja, ki se jim pojavijo ob začetku poslovanja!

 

Oglejte si spodnje najbolj pogoste pakete, kjer so že vključene tudi letne bilance (torej nimate dodatnih stroškov). Bilance so vštete v ceno, če stranka nima neplačanih zapadlih obveznosti. 

Zaradi poenostavitve obračunavanja in vnaprej predvidenega stroška računovodstva, običajno sklepamo pogodbe z mesečnim pavšalom. Če ne najdete ustrezne ponudbe v spodnjih paketih, nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ugodno ponudbo. Osnova za izračun cene je obseg dela.

 

*Podjetje AMBICIJ d.o.o. ni DDV zavezanec in tako dodatno ne zaračunavamo 22% DDV-ja.

Opomba: za podroben cenik nas kontaktirajte. Kar ni zajeto v paketu in povečan obseg dela se obračuna po ceniku.

*Cenik velja od 1. 6. 2022