Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Davki

 

Vabimo vas na aktualni enodnevni seminar, kjer boste na začetku seznanjeni o davkih ki vplivajo na poslovanje podjetij. Nato pa se bomo posvetili predvsem področju obdavčitve različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se srečujemo v praksi. Ukvarjali se bomo torej z davčnimi vprašanji in dilemami, s katerimi se danes najpogosteje srečujemo (npr. izplačila bonitet, izplačila neplačanih odsotnosti iz delovnega mesta, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin,... pa tudi izplačila dividend...).

Seminar je primeren tudi za začetnike in osebe z osnovnim predzanjem. 

Vabljeni ste tudi vsi, ki že imate nekaj znanja, pa bi radi celovit pregled nad davki in vas malo več zanima o obdavčitvi izplačil fizičnim osebam, ter želite potrditi in utrditi svoje znanje.

Preberi več

Vabljeni na praktično izobraževanje, kjer boste spoznali kako pravilno obračunavati in knjižiti DDV v podjetjih in pri s.p.-jih. Izobraževanje je zelo praktično, saj se boste naučili tudi kako pravilno obračunavati DDV v računovodskem programu Minimax (vsak udeleženec dela na računalniku in za računalnike je poskrbljeno).

Znanje programa ni pogoj za udeležbo. Pogoj za udeležbo pa je osnovno računovodsko znanje.

 

Preberi več

 

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo poudarek na obračunu davka na dodano vrednost v praksi. Na enostaven in praktičen način boste spoznali ureditev sistema ddv-ja ter najpogostejše primere iz prakse.

Zaradi načina podajajanja informacij je vsebina primerna tudi za tiste, ki nimate predznanja in tudi tiste, ki si želite utrditi in osvežiti svoje znanje s področja ddv-ja. 

 

Preberi več

 

V kolikor že imate neko teoretično predznanje in želite osvežiti, poglobiti in utrditi svoje znanje s področja davka na dodano vrednost ste vabljeni na praktično DDV delavnico. 

Izobraževanje je namenjeno knjiženju konkretnih poslovnih dogodkov v povezavi z ddv-jem, obravnavi knjig prejetih in izdanih računov, obravnavi rekapitulacijskega poročila, poročila o dobavah, poročanju na FURS ipd... 

Opomba: v kolikor še nimate teoretičnega osnovnega predznanja vas vabimo v celotno Šolo DDV - kliknite tukaj.

 

Preberi več

accountant 1238598 1920

VABLJENI V

ŠOLO (TEČAJ) DDV IZ PRAKSE

 

  • 2 intenzivna izobraževanja = obseg cca. 12 ur
  • veliko praktičnega dela/primerov iz prakse (tudi primeri knjiženj, obrazci ipd...) - cel drugi dan je namenjen praktičnemu delu
  • na koncu prejmete diplomo AMBICIJ akademije
  • program prilagodimo vašim željam in pričakovanjem
  • v času izobraževanja odgovarjamo in aktivno rešujemo vaša vprašanja/težave/dileme

 

 

Preberi več

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve ter s SESTAVO DAVČNEGA OBRAČUNA. Na seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novosti, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

September 2019
P T S Č P S N
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6