Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

Ambicij - Kje Smo

facebook mali

 

 

Za vse, ki želite poglobiti znanje s področja branja in analiziranja bilanc/zaključnih računov, smo pripravili poglobljeno izobraževanje/seminar na temo branje bilanc, kjer bomo osvežili znanje in ga še poglobili.

Praktičen seminar je torej primeren za vse, ki želite osvežiti in še poglobiti znanja s področja branja bilanc ter analize bilanc oz. zaključnih računov/bonitetnih izkazov ter imate vsaj neka osnovna znanja s tega področja. Seminar je primeren tudi za tiste, ki ste se pri nas že udeležili kakšnega seminarja na to temo.

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri.

Opomba: v kolikor želite pridobiti in/ali osvežiti svoje znanje s področja banja in analize bilanc vas vabimo da se predhodno udeležite seminarja Branje in analiza bilanc. Več informacij dobite tukaj.

 

Zaradi načina dela in programa je seminar primeren tudi za javni sektor.

 

 

 

CILJ IZOBRAŽEVANJA:

 

Na izobraževanju boste utrdili in še poglobili znanje s tega področja ter pridobili veščine poglobljenega branja in analiziranja bonitetnih/zaključnih poročil (BILANCA STANJA...). Pridobljeno znanje pa vam bo sigurno v pomoč pri oblikovanju pravih poslovnih odločitev.

 

 

PROGRAM:

 

 • Osvežitev/ponovitev osnovnih računovodskih izkazov in bilančnih postavk,
 • Proučevanje računovodskih izkazov z analitičnimi orodij (poglobljena analiza),
 • Povezovanje bilančnih postavk (poglobljeno),
 • Sprejemanje odločitev na osnovi izdelane analize,
 • Ugotavljanje bonitet podjetja (poglobljeno),
 • VAJE: delo na konkretnih primerih ter sprotno odgovarjanje na vprašanja udeležencev.

Seminar je zelo praktično naravnan, kjer je velik poudarek na praktičnih primerih iz prakse! Delamo na konkretnih primerih. Program lahko sooblikujete tako, da nam vnaprej pošljete svoja vprašanja/želje/pričakovanja.

 

 

Vabimo:

 

 • direktorje, podjetnike, lastnike podjetij,
 • člane uprav,
 • računovodje in knjigovodje,
 • svetovalce,
 • revizorje,
 • finančne delavce ter
 • vse odločilne osebe v podjetjih in drugih organizacijah.

 

 

KDAJ: torek 15. maj 2018 (od 9. do 14. ure)

 

 

KJE: Izobraževalno središče AMBICIJ akademija, Stegne 21.c, II. nadstropje - desno, Ljubljana-Šiška (bližina Mercator centra Šiška). Na voljo dovolj brezplačnih in plačljivih parkirnih mest. Dostop je možen tudi z mestnim avtobusom. Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

 

KOTIZACIJA: 159 EUR + DDV

 

 

Obvezne prijave do zapolnitve prostih mest! Zaradi zagotavljanja kakovosti izvajamo izobraževanja v primerno velikih skupinah, s čimer omogočamo aktivno sodelovanje ter visok nivo pridobljenega znanja in novih informacij.

 

 

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

 1. E-PRIJAVA: tukaj
 2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 3. Pokličite 041 887 186
 4. Pošljite prijavo preko spletnega kontaktnega obrazca -tukaj ali
 5. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike

 

 

 

UGODNOSTI - udeleženci boste:

 

 • lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",
 • pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,
 • prejeli brezplačno gradivo,
 • prejeli potrdilo o udeležbi,
 • deležni prijetnega in koristnega usposabljanja,
 • med odmori deležni brezplačne pogostitve,
 • druge ugodnosti in popuste si oglejte tukaj.

 

*popusti se ne seštevajo.

 

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

 

V vaši družbi bo mag. Tatjana Kolenc izkušena predavateljica, ki je končala študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smeri denarništvo in finance. Po končanju študija na EF se je zaposlila v proizvodnem podjetju kot vodja plansko-analitske službe, nato pa po dveh letih dela v gospodarstvu svojo kariero nadaljevala na Računskem sodišču Republike Slovenije. V tem času je na Inštitutu za revizijo pridobila tudi certifikat državnega revizorja. V letu 2003 pa zaključila znanstveni magisterij prav tako na Ekonomski fakulteti v Ljubljani - program poslovodenje in organizacija, smer računovodstvo in revizija.

 

 

Zadnjih 12 let je sedaj zaposlena na ZZZS OE Celje, kot vodja finančno-računovodskega oddelka. V okviru svojega dela izdeluje različne analize poslovanja podjetji, izvaja revizije, različne oblike notranjih kontrol, pripravlja finačnih načrt, zaključni račun za območno enoto, aktivno sodeluje pri pripravi različnih internih navodil, pravilnikov, predpisov in reševanju sistemskih vprašanj ter organizacije na nivoju celotnega ZZZS. Sodelovala je tudi v več projektnih skupinah (prenova plačilnega prometa ZZZS, uvedba EUR, prenova računovodskega informacijskega sistema ZZZS ipd.)

 

 

V prostem času pa svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti (predmeti, ki jih predava se imenujejo: Davki v podjetju, Analiza bilanc z revizijo, Računovodstvo za s.p., Analiza poslovanja, Poslovno računovodstvo). Za vse navedne predmete ima pridobljene tudi ustrezne habilitacije.

 

 

Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izobraževalnega centra (Državni izpitni center ) za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

 

 

Poleg rednega delovnega razmerja, pa je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja.

 

 

 


  

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

November 2017
P T S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3